Mad og opskrifter fra Go’ morgen Danmark
- Blomkålsgratin med græskarsalat og focacciabrød
- Ossobuco med græskarpuré og stegte svampe
- Hakkebøf af krondyr med løgsovs, syltede rødbeder og spejlæg
- Beef Wellington med kartoffelmos og sauce
- Grillet squash med gedeost og pinjekerner
- Skindstegt multe med kantareller og majssauce
- Fasanschnitzel med stuvede nye kartofler og stegte ærter med bacon
- Spoleben på grillen med BBQ, knuste kartofler og grillet majs
- Blød polenta med asparges, brødkrummer, hasselnød og parmesan
- One pot med risnudler og store rejer
- Laktosefri vaniljeis
- Boller i karry med ris og rabarberchutney
- Fredagssnacks
- Spinatlasagner med rosenkålssalat
- Kartoffel, kartoffel, kartoffel
- Lækkerier i pizzaovnen
- Oksebøf med quinoasalat og ovnbagte kartofler
- Oksehaleragout med papadelle og pesto
- Stegt havkat med blomkålspuré, sauce og kantareller
- Lørdagskylling med flødekartofler og æblechutney
- Flæskesteg med små nye stegte rosmarinkartofler, sovs og frisk kålsalat
- Malawach brød med stegte kikærter, frisk kålsalat og avocadocreme
- Coq au vin med nye kartofler, karotter og grillede sommerløg
- Asiatiske kødboller med thaisalat og rejechips
- Stegt hornfisk med stuvede kartofler og syltede rabarber
- Gammeldags kylling med rabarberkompot, nye kartofler og skysauce
- Dansk bagt laks med kernesalat og mascarponecreme
- Sprød fjæsing i panko med sauce tatar og grove fritter
- Sandwich med krabbesalat syltet grønt og grillet citron
- Lineselasagne med hvidløgsbrød og bitre salater
- Bendtners pasta pesto
- Bendtners schnitzel med pommes og sauce
- Stegt kulmule med flødekartofler og kikærtedip
- Boller i karry med krydret couscous
- Dampede blåmuslinger med stegt pandebrød og aioli
- Stegt dådyr med stuvede jordskokker og timian
- Tarteletter med fasan og svampe
- Forloren hare med stegte kartofler, agurkesalat og skysauce
- Braiseret lammeskank med ramsløgspesto og grillet peber
- Jomfruhummerbisque med jordskokkechips
- Porchetta med bagte rødder og basilikumsmayo
- Stegt kylling med kartofler, skysauce samt rabarberkompot og agurkesalat
- Grøntsagsdahl med persilleris, papadums og mynteyoghurt
- Forloren hare med kartoffelmos, agurkesalat og sovs
- Flæskesteg med rødkål, kartofler og sovs
- Bagte rødder med græskardip og grillet unghane
- Stefans fried chicken burger
- Grillet hornfisk med aioli samt brød og tabbouleh
- Fransk løgsuppe med sprød butterdej og ostebrød
- Frikadeller med stuvet kål, syltede rødbeder og aspargeskartofler
- Forloren hare med nye kartofler, agurkesalat og sovs
- Thai beef-salat
- Ossobuco med grov mos og grønkålssalat
- Biryani med store rejer og fladbrød
- Braiserede svinekæber med mos
- Simon Kjærs calzone
- Indbagt laks med rosenkålsgratin og rosenkålsalat
- Chili con guru, avocadomash og fladbrød
- Saltimbocca med artiskok, citron og persille
- Boller i karry med persille-citron-ris
- Klassisk crème brûlée med hindbærsorbet og ristede hasselnødder
- Jomfruhummerbisque med stegte haler, grillet brød og mojo
- Torskeburger med farverigt fyld
- Pasta bucatini med basilikumpesto, fladbrød og grillede grøntsager
- Valgflæsk med stuvede persillekartofler, syltede rødbeder og sennep
- Bagt laks med flødestuvet spinat og stegte aspargeskartofler
- Meunierestegt rødspætte med frikasse af rejer, asparges og stegte majs
- Ghormeh sabzi med thadig og fladbrød
- Svamperisotto med parmesan, bagt græskar og stegt palmekål med feta
- Cæsarsalat med pankopaneret kylling, croutoner og sprødt skind
- Asiatisk nudelsalat med fishcake og rejechips
- Forårsrulle med kanin og kanin i sursød sauce med stegte grøntsager
- Stegt havtaske med jordskokkesuppe og jordskokkechips
- Braiseret spoleben med mos og grønkålssalat
- Stegt rødspætte med persillesauce og aspargeskartofler med dild og kapers
- Forårssalat med røget makrel og rygeostcreme
- Cowboytoast med stegte løg, tomatrelish og syrlige salater
- Kyllingenuggets med sød kartoffel-dip og stegte bananer
- Kalvespareribs med coleslaw og BBQ
- Pasta bucatini med fladbrød og grillet grønt
- Stegt makrel med tomat- og ferskensalat, ærtemos og grillet brød
- Indbagt laks med mild rygeostcreme og grillede grøntsager
- Thai beef-salat med rejechips og wasabimayo
- Brombær-, havtorn-, og mirabellesyltetøj og ribsgele
- Karen Blixens søndagsmiddag – stegt torsk med gratineret spinat og stuvede kantareller
- Lasagne af vildt med svampe og spinat samt radicchiosalat
- Kalvespareribs med coleslaw og barbecue
- Braiseret lammeskank med knuste kartofler og rabarberkompot
- Braiserede kinder af gris med lun kernesalat og forårsgrønt
- Gammeldags kylling med agurkesalat, kartofler og rabarberkompot
- Unghane med rabarberchutney, mangochutney og agurkesalat
- Laksesashimi med kålsalat og jordskok blinis
- Braiserede kinder af økogris med kernesalat og grillede asparges
- Stegt havtaske med majs og hybenchutney
- Varmrøget havørred med stenbiderrogncreme og agurkesalat
- Koteletter med persillekartofler og rødbeder
- Torskerogn med bagt blomkål, tartarsauce og kartofler
- Stenbiderrogn med vaffel, syltede rødløg og ramsløgscreme
- Tre små retter med hellefisk


